Konstiga saker händer i lilla Örnsköldsvik.

Konstiga saker händer i lilla Örnsköldsvik.

Igår hände kanske det sjukaste jag varit med om i mitt liv. jag jobbade som vanligt.. På lunchen så tog jag mig en sväng på stan, gick in på H&M.. Och glöm nu inte för sjutton att jag bor i en småstad i norrland.. Men iaf, jag gick in på H&M och vem tror ni jag ser där?!?!?!?! Jo, självaste ALICE COOPER!!! Jo, det är sant. Han gick där som vilken Öviksbo som helst och kollade på tröjor för 49kr och ingen lade märke till honom. Jag blev så paff så jag bara gick därifrån. Sen träffade jag min kompis Julius (hårdrocksfan), jag berättade för honom och bad honom följa med och se.

Sen gick jag fram och presenterade oss och frågade om det verkligen var han. Och ja, det var det. Han var en snäll och trevlig farbror som la armen om mig när vi gick ut ur butiken!


Här är vi. Julius, Alice Cooper och jag. Se så fint han håller om mig. haha..

Såhär ser han ut annars:

0 thoughts on “Konstiga saker händer i lilla Örnsköldsvik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *