And you know that I know that you make a funny face when you’re brushing your teeth.

And you know that I know that you make a funny face when you’re brushing your teeth.

Som sagt, gårdagen var en sjuk dag. När jag kom till jobbet och skulle göra kassaavstämning och kassarapporter från dagen innan fungerade ingenting. Det var nog åskan som slagit ur hela datasystemet. Helvete! Fick ringa tusen samtal för att få ett nytt modem. Kassorna fungerade nästan inte, ingenting fungerade. 10 timmars arbete av kaos. Sen träffade jag Alice Cooper på H&M.. Väldigt konstigt. Sen kom hela hans band och strosade runt i gallerian. Handlade kläder av Oskar på Carlings. Sen tänkte jag mig en tidig kväll framför tvn.. Blev inte helt så. När jag och Oskar var påväg hem gick vi förbi hos Jens som hade invigning av sin nys tatueringsstudio. Klart vi var tvungna att gå in och kika. Sen när jag satt där trött som sjutton på pakethållaren ringde Hanna, hon hade 2 biljetter till Alice Cooper och Thin Lizzy på arenan men ville inte gå. Så hon undrade om jag ville ha dem. TACK VÄRLDENS SNÄLLASTE HANNA! Klart jag ville ha dem. Så jag tog med mig Oskar på hårdrockskväll. Det var jättebra verkligen. ThinLizzy spelade först, sjukt bra solon. Sen Alice med en väldigt mäktig scenshow. Seen sov jag sött.


Såhär såg jag ut innan jag svirade om för rockkonserter:
Linne, halsband och kofta, H&M.
Kjol, SecondHand.

0 thoughts on “And you know that I know that you make a funny face when you’re brushing your teeth.

  1. Hej, jag hittade din blogg när jag såg en kommentar från dig någonstans. Din chihuahua är jättefin och jag funderar själv på att köpa en liten vän. Jag är bara rädd att det inte går för att jag hört att hundar inte får lämnas ensamma mer än 4 timmar per dag. Det går ju inte om man jobbar eller pluggar och bor själv, även om man bor tillsammans med någon är det ju svårt att hålla 4 h/dag regeln. Hur gör du med din hund under dagarna? Är jättetacksam för svar.

    / Ilona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *