Utflykt.

Utflykt.

Idag har jag, min mor, hennes karl och Elvis varit på en tripp till Piteå. Det är en vacker stad måste jag säga. Vi har såklart även varit upp med ett flyttlass till min lägenhet. Oj vad pirriga vi var när vi satte nyckeln i låset och gick in för att se hur det såg ut. Alla utbrast på samma gång: "OJ, vad stort det var!" Och jisses vad stort det var. Myyycket större än vad vi hade trott. Trevligt. Men mitt gamla lilla köksbord såg bara töntigt ut i det stora köket, så nu får jag gå på jakt efter ett nytt. SecondHand såklart. Jag kunde inte låta bli att montera ner köksluckorna och ställa in mina fina koppar och fat.. Jag ska göra det såå fint. Och ni ska få se bilder i massor sen när det är klart!


Åka bil i 30 mil.


Elvis var trött.


Här är mitt kök.

0 thoughts on “Utflykt.

  1. åh, vilken fin blogg du har! jag gillar dina blommiga och prickiga mönster. såg att du oxå kommit in på ltu, vilket sammanträffande! vad roligt, gratulerar! må gott. Mvh Gabriella

  2. Hihi, det känns som om världen flyttar på en och samma gång. Alla flyttar just nu, det kanske är sådana tider iofs. Men hursomhelst, lycka till med lägenheten. Att flytta och göra allt sitt, på sitt eget vis, det är det bästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *