Sommar.

Sommar.

Min sommar började tidigt i år, redan i maj när jag slutade Folkhögskolan jag gick. I början av sommaren minns jag inte riktigt vad jag gjorde. Jobbade lite och hängde runt bara antar jag. Sen åkte vi till Hultsfred. Sen var jag ledig ett tag, var på landet osv. Ingen sommarvärme alls. Sen nu är det jobbperiod. Jobb jobb jobb. Men sen är jag ledig hela augusti 🙂
Sista helgen denna månad (om ca 2 veckor) kommer Oskars föräldrar hit, mina älskade extraföräldrar. Sen åker jag till Sthlm och då bor redan Hennie där. Då ska jag hjälpa dem i lägenheten + träffa Lina, Trema och Eva. Hoppas jag. Längtar så sjuuukt mycket efter dem. Sen på tisdagen den 3e bär det av till Göteborg med Hennie för Way Out West festivalen. Såå många bra band och så spännande det kommer bli. Med mera. Efter den helgen har jag en ledig vecka här hemma innan jag flyttar till Piteå och Musikhögskolan drar igång. Snälla gud, ge mig fint väder i augusti! Jag hoppas allt blir bra. Att det löser sig till det bästa, att det inte blir åt fel håll.

Hur tillbringar ni er sommar? Berätta! Vad är bäst? Vad är sämst?

Igår hade jag och Oskar världens bästa kvällspromenad. Tänk att en människa kan vara så bra som han! ♥

Off to work!


Sommarkväll på landet. Jag och Hennie.

0 thoughts on “Sommar.

  1. Åh, min sommar har varit fylld med en massa jobb, men nu har jag tre veckor semester, men har inte använt dem till någon längre tripp, det blir småutflykter och förberedelser inför skolstart i göteborg och flytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *