Monday morning.

Monday morning.

God morgon. Nu är klockan strax efter 8. Jag ska cykla till jobbet om 30 minuter. Skönt med lite tid över såhär på morgonen! Idag kommer det bli mycket att göra, realistor kommer och butiken ska byggas om, och och och.. Ja typ.
Jag slutar kl 17 idag, skönt att inte jobba till 19. Då ska jag ta mig en tur till möbelloppisen och kolla om det finns ngr fina köksstolar och möjligen ett soffbord. På torsdag går första flyttlasset till Piteå. O.M.G. Jag packade ner en del saker igår, kändes vemodigt. Sen var jag en sväng till Kristina och Max. Dom behövde bärhjälp eftersom dom hittat en soffa ute vid ngt hus som det stod bortskänkes på. Den var väldigt fin.

Enkel klädsel för dagen, och jag har fortfarande inget redigeringsprogram 🙁

Tröja, nån gammal jag hittat på landet.
Byxor, Omsydda från H&M.
Skor, Monki.


Cykelmyssen från H&M.

0 thoughts on “Monday morning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *