Fredag.

Fredag.

Tjoho, ännu en ledig dag idag. Hennie ska snart komma hit och skölja bort min tristess. Hon är fin hon. Igår gick jag in på Musikhögskolan i Piteås hemsida för att kolla om det kommit ut ngn info.. och det hade det gjort. Gud så peppad jag är nu. Jag längtar faktiskt tills jag börjar nu. Vi börjar den 20aug och de två första veckorna är bara skojjigheter. Nollningsperiod med en massa aktiviteter. De "riktiga" studierna börjar inte förrän 1 sept.
Ja, annars så har jag inte så mycket spännande att förtälja.. Förutom att jag drömde en massa skumma saker inatt och sov till halv tolv imorse, att min lillebror lagar väldigt god mat och att jag kom in på Forsa kläddesignlinje också.
Adjö.


Det får bli en gammal bild idag från när jag gick modevisning. Jag gillar denhär bilden, se bara på Oskar och mina röda skor ♥

0 thoughts on “Fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *