BD 4-ever.

BD 4-ever.

Det ska bli så fantastiskt roligt att se Broder Daniel på Way Out West. Snacka om nostalgi! En gång i tiden var jag precis den tjejen ni kan tänka er, randig tröja, BDtshirt, kort volangkjol, sned lugg och tuperat hår med stjärnor under ögonen. Det kommer bli fabolus. Och sjukt sorgligt med tanke på att de gör denhär spelningen för Anders Göthberg som tog sitt liv i april. Det kommer bli en fin stund.

Hihihi..

0 thoughts on “BD 4-ever.

  1. BD… en sådan nostalgi. Jag sitter dagarna i ända och hoppas på att jag ska vinna på lotto så att jag också har råd att besöka wow..

  2. kan säga som lisa: jag hoppas på att vinna på lotto så jag kan komma och kolla. sparar alla pengar jag har till en resa nämligen. så jag är pank. måste ju passa på att skryta lite nu då, men lars är min klassföreståndare, pop-lars alltså. hihi. din blogg är fin btw, det är du med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *