Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna. Alla dansar och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?

Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna. Alla dansar och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?

Kvällen började med en ganska lång bilresa. När vi kom fram hängde vi i en park där det spelades boule. Då gick Nicke och Strängen ur Hellacopters förbi. Oskar spratt upp och var påväg fram till dem.. Sen blev han nervös och vågade inte. Sött. Efter att ha suttit där ett tag gick vi vidare in på området och till ett öltält. Med dansband. Uääh. Men jag och Oskar dansade som tusan, som vanligt. (han har tävlingsbuggat förut och är sjuukt bra!) Folk kollade, jag halkade flera gånger eftersom det regnat och det var superkul.

Sedan gick vi och köade innan Håkan. Fick bra platser!

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?


Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans


Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort


Och jag var full och jag var dum, och jag ramlade på allt


Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
Jag slängde bort nån slags vän…

JAG ÄLSKAR HÅKAN HELLSTRÖM!!! Han gjorde en sjukt bra spelning än en gång. Jag har väl sett honom 10 gånger nu ungefär. Tycker dock att spelningen på Hultsfred i år var liite, bara lite, bättre än den igår.


Jag var glad, svettig i ögonen och hade onte i fötterna.


HELLACOPTERS. Strängen och Boba Fett.


Nyfunnen Hellacopters-vän Erik. Han var bra på luftgitarr.


Erik hade åkt ända från Sthlm för att se Hellacopters sista spelning.


Sen tyckte Oskar att jag skulle se lite mer Hellacoptersfan ut.
Jag kanske är fulast i världen på denna bild.
Men det bjuder jag på.


Sen var det natt och vi åkte hem.

Tack för en supertrevlig kväll mina fina vänner.

0 thoughts on “Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna. Alla dansar och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *