Ett inlägg till Lulle.

Ett inlägg till Lulle.

Här kommer ett inlägg till en person som jag får många fina kommentarer av. Nämligen Lulle från Norge.

Lulle skrev:
"Her kommer noen spørsmål fra en norsk jente som elsker bloggen din.
1. Gleder du deg til å begynne på ny skole til høsten?
2. Hvor gammel er hunden din?
3. Hvordan er det å ha hund, egentlig? Jeg har alltid ønsket meg en, men jeg er redd for at det kommer til å bli alt for mye ansvar, at jeg ikke kan gå ut osv…
4. Hvor høy (tall) er du og hvor mye veier du?
5. Har du gått eller går du på noen slags diett?
Elsker bloggen din!
Klem fra Lulle"

Hej Lulle, vad roligt att du gillar bloggen. Här kommer dina svar 🙂

1. Det ska bli hur roligt, spännande och läskigt som helst att börja på musikhögskolan till hösten. Jag är lite rädd för att jag ska vara mycket sämre än alla de andra. Men jag hoppas att jag älskar det och att jag får mycket spelglädje.
2. Min hund är 3½ år. Han är min lilla bäbis och är sjuukt rolig.
3. Om man bestämmer sig för att köpa en hund måste man alltid tänka på den i första hand. (Nästan, bara nästan, som att ha ett barn.) Man får aldirg lämna hunden hemma mer än 4 timmar tycker jag. Sen ska den tränas och aktiveras. Om man har en hund tycker då inte jag att den ska behöva ligga under ett bord hela dagarna. Så, mycket tid och aktiviteter till hunden.
4. Jag är nästan 160 lång (kanske 158,5 eller nåt.) Och eftersom jag inte är speciellt tränad och inte har några muskler så väger jag inte mer än 46-47 kilo. Men jag jobbar på att gå upp lite i muskelmassa. Eller jag ska försöka göra det iaf.
5. Jag har aldrig gått på någon diet eller liknande. Jag är en sån person som man äta vad som helst när som helst och inte gå upp ett gram. Jag är inte sådär jättesmal, men jag trivs med min kropp och tycker inte om dagens ideal som är är helt sjukt smala.

Hoppas du förstod fast jag skrev allt på Svenska. Kram till dig!

Vill du också ha ett inlägg just till dig? det är bara att fråga på som Lulle gjort ovan! Puss ♥

0 thoughts on “Ett inlägg till Lulle.

  1. Tuuuuuusen Takk for svar!!! Gud så koselig! Jeg ble helt overrasket da jeg så at du hadde svart med et helt innlegg 😉 Du virker som en utrolig koselig person, så ærlig, søt og naturlig. Du er definitivt min favoritt blogger! Stå på, du er bedre enn du tror. Har du kommet inn på skolen, så er det nok av en grunn 🙂 Ikke glem at du er unik.

    Puss puss fra Norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *