Fredag.

Fredag.

Hmm, vet inte vad som händer ikväll. Ska nog ut och springa lite.. Kanske äte, kanske ringa Ida. Kanske bara ladda inför morgondagen. Jag har fyndat massa på loppis på landet. Det var en guldgruva må jag lova. Jag köpte även 5 nya plagg på SecondHand på landet idag. De ska bara sys om lite så får ni se sen. Kanske är det jag ska pyssla med ikväll?

Vi var nyss ute med hunden. Fråga mig inte varför jag drar upp axlarna sådär på bilden.
Ps. Jag har blivit ganska brun, eller röd, faktiskt.

Koft, Lindex.
Linne, Weekday.
Kjol, Åhlens.
Skor, Keds.

0 thoughts on “Fredag.

  1. åh, vilken härlig sommarkväll det ser ut att vara. solen ligger på sådär lagom och man behöver bara en mysig kofta för att hålla sig varm! Vackra människa förresten!

  2. Ledsen att jag inte hörde av mig i veckan, såg att du skulle vara i stugan mycket. Nu har vi fått radhuset. Mycket att stå i, men det är det lätt värt.. Men vi kanske kan försöka ta en promenix någon dag! Vi får höras och styra upp något. Hoppas du har kul i sundsvall! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *