Söndag.

Söndag.

Oh så roligt vi hade igår. Jag och Kristina spelade Camera Obscura på högsta volym och vi fick med oss allihopa på en dans vi hittade på. Det var så väldans roligt. Efter sisådär 5 timmar hos Kristina var jag och AnnaKarin tvungna att gå hem för att rasta våra hundar. Så alla begavsig därefter ner mot hamnfesten.. Där iaf inte jag stannade så länge.

Nu ska jag städa mitt rum och lyssna på Rufus. Sen ska jag och Jonas gå runt höglandsjön. Jag tror även att jag just fick med mig Kristina och Max. Kan det bli bättre!?

Ochsåhär såg klädseln ut igår.. (+ jacka och strumpbyxor senare då. Vars är sommar´n???)


Klänning, Omsydd gammal trasa i stretchtyg.
Skor, DinSko.

I made the dress myself 🙂

0 thoughts on “Söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *