Fredag.

Fredag.

Skepp o hoj. Nu ska jag åka hem till Kristina och festa med mina tre flickvänner. Sen ska vi ner till hamnen för där vankas hamnfest. Hennie kommer och hämtar mig om en kvart.. Och här sitter jag helt ofixad utan smink och har inte valt kläder. Så nu ska jag göra mig i ordning. vad ska ni göra ikväll? Puss

Föresten. Radiointervjun gick bra. Eller ganska iaf. Deras utrustning gick sönder, så vi fick ta det över telefon. Där satt jag på ena sidan fotbollsplanen och Sara på den andra och pratade med varandra. haha. Jag hörde inte alltid vad hon sa.. Så jag svamlade en del. Kanske lägger upp länken till det sen, när jag själv har lyssnat 😛
Iaf så blev det en kort intervju p.g.a. de tekniska problemen.

Ha en fin kväll allesammans. Puss igen.

0 thoughts on “Fredag.

  1. Hej!

    Du skötte ju dig utmärkt.. Det var bara sjukt synd att

    tekniken ballade ur totalt, och att jag klantade mig en smula med frågorna. Men du var väldans bra i alla fall!

    kram /Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *