Gosenosen.

Gosenosen.

Elvis är sur. Han hatar när jag packar och stökar, för då fattar han att jag ska åka iväg och att han inte ska få följa med. Så jag gosar lite extra med honom nu. När jag kommer in i rummet tittar han inte ens på mig. Suris.

Jag satt och läste igenom lite gamla inlägg.. O.M.G vilka felstavningar jag hittade. Ber om ursäkt. Nu ska jag sy klart en klänning till Hennie som hon vill ha med sig till festivalen.


Kläder, allt är gammalt.

0 thoughts on “Gosenosen.

  1. Hej Karoline! Vi träffades när ni hade gospelkonsert i Uddevalla, jag gick i samma klass som Sanna hennes år på Billströmska. Hittade din blogg via Sanna på nåt vis (minns ej) och tycker den är jättefin! Läser dig och har länkat till dig och kände att det inte var mer än rätt att jag berättar det också! Grattis till musikhögskolan förresten!! Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *