Sjundejunitvåtusenåtta.

Sjundejunitvåtusenåtta.

Äntligen fungerar bloggen igen, har inte kunnat logga in p.g.a att de flyttat mig!?
Jaja, nu fungerar den igen och det är kul.
Idag har jag Hennie Ak och Joel handlat inför Hultsfredsfestivalen, jag är peppad! Är det nån som vill åka bil dit med oss föresten? Vi är två bilar som åker från Övik hela vägen ner och vi har tre platser över! Vi kan hämta upp på vägen också. Kom igen, åk med. Kommer bli skitkul.

I förrgår tog min lillebror studenten. Han var så fin så fin och han ska få vara med på bild här snart! Ikväll ska han på balen. Konstigt att vi har bal efter studenten här tycker jag.

Såhär såg jag ut.


Klänning, Sytt själv.
Glajjor, Urbanoutfitters.
Skor, DinSko.

0 thoughts on “Sjundejunitvåtusenåtta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *