Svar på tal.

Svar på tal.

Svar på frågor del 2.

  • Är oskar din pojkvän? Jepp, det är han. Och han är världens finaste!
  • Det är ganska många frågor angående min tatuering, så här är en sammanfattning. Den gjorde förra året nån gång och jag ritade den själv. Jag har en till på ryggen. Jag ritar inte upp liknande och vill inte att nån kopierar den. Jag vill vara ensam om den 🙂
  • Hur önskar du ditt liv skulle se ut om tjugo år? Eller kanske mer, hur tror du det kommer se ut? Oj, det finns så mycket jag skulle vilja skriva om på den frågan. Men iaf så jobbar jag som sångpedagog och förhoppningsvis sjunger jag med nått band. Har ett stort hus på landet, är gift och har två barn kanske. Jag får skriva en novell om detta sen 😛
  • Måste bara säga att din tatuering är grymt snygg. vad var tanken bakom den? Det är min notrad. Allt som är jag ingår i denna notrad. Några stjärnor för olika peroner, snöflingor för norrland, peacemärke för fred, ett klaviatur (piano), en ros för min favoritblomma, ett hjärta för kärlek och allt är likson musik. Oj vad flummigt det blev nu. men men.
  • Hur har du fått tag på alla kläder du har från Forever21? Jag köpte dem när jag var i Chicago för några månader sen. 
  • Underbara klänningar. Gillar modellen. Det är en sak jag undrar över bara. Det ser ut som du har valt att sy i stumma tyg, har du då satt dit en dragkedja för att kunna ta på sig den? Ja, det blir mycket stumma typ, från ex. gamla gardiner. Jag använder då sånna där hakar, tryckknappar eller dragkedja.
  • Du är duktig, syr du på beställning ? Lite, till vänner och så.. men det skulle vara roligt att sy upp lite mer när jag får lite mer tid.
  • Var han frank med i "så ska det låta" för några veckor sen? Yes! det var han.
  • Wow! känner du han som gjort rösten till simba? simba som vuxen eller som barn? Känner och känner :), vi gjorde en konsert tillsammans. Simba som vuxen!

image421
Min kära Oskar med sitt brorsbarn Lisen.

Nu ska jag ta min cyckel in till stan för piknik med Kristina och AnnaKarin.
Jag har sååå ont nu, brände mig visst i solen idag. Jag är rödare än faluröd färg och det gör ontontont. Aj.

0 thoughts on “Svar på tal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *