Sommar och sol i blommig kjol.

Sommar och sol i blommig kjol.

Nu har jag legat ute i solen och pratat med min bror ett tag.. jag är heelt galet prickig hela fejjan! när jag var liten hatade jag mina fräknar mer än brännässlor, men nu börjar jag gilla dem mer och mer. Jag är rosa med prickar. (min solbränna bygger bara på rosa-bränd, men rosa är ju fint. Precis som fräknar!) haha.

Hennie och Joel har precis varit här en sväng, dom är såå mysiga tycker jag. Tycker att dom ska flytta in här hos mig.

En sak jag har funderat på senaste halvtimmen är om jag ska ta med mig min Nikon till HUltsfred eller inte. jag tror inte att jag vågar ha den med, men samtidigt så ääälskar jag ju att fota spelningar! hmm !?

Det är otroligt roligt med alla frågor jag fått från er läsare! Jag ska svara på en hög snart igen tror jag. måste ändå vila mig från solen ett tag!

Puss ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *