kleder er kulit.

kleder er kulit.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra av tygerna som Hennie gav mig. En klänning ska hon då få iaf.. och Joel önskade sig en hjälm.. Det är så roligt att knåpa ihop saker av gamla tyger och sådant..

En annan sak som är helt fantastiskt rolig är att jag kom in på alla mode-kläd-design-skolorna jag sökte. Alltså 6 st. Det trodde jag verkligen inte. Men nu har alla breven kommit och jag är antagen till alla.
Och ska inte gå på nån, åh, jag är sååå sugen på att gå, men det är klart att jag ska gå musikhögskolan.

image420
Outfit från förra veckan nån gång.. Som egentligen inte alls känns som jag, lite för "ordinary"!
Skor, Dinsko.
Byxor, Fuzzy (Carlings)
Linne med ankare, nån affär i USA.
Kofta, Lindex.
Jacka, H&M.
Glasögon, urbanoutfitters.
Väska, Chanel 2.55.

0 thoughts on “kleder er kulit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *