080413

080413

Ännu en slö söndag. Hade en wonderful kväll igår.. åt god mat, åkte och köpte glass, som inte gick att äta ute tyvärr p.g.a kylan, men den avnjöts vid borden och tvn på ica kvantum. Kristina och Max var också med. Sen blev det mest tv och chips.. En av mina bästa vänner Ingela är med i körslaget, Bodenkören. Dom röstade jag på!
Det blev även en secondhandrunda igår på dagen! hittade en massa väskor och ett par eccoskor för 40kr. (kommer säkert några bilder sen!) Sen såg jag sen stringhylla som jag åkte tillbaka och köpte idag.. så nu har jag två.

image263
Dethär är min älskade ögonsten Elvis när han är en liten valp.
Nu är han tre år och fortfarande det bästa jag vet.
Helt underbar!

Här är en till underbar, bästa Kristina! (bilderna är från hennes blogg!)
image264image265
Jag och Kristina förra helgen på Brux.
Kläder, mestadels secondhand!

0 thoughts on “080413

 1. Jahaaa 🙂 Vilken liten sötnos!
  Min två är från Schalas Kennel.
  Vi ställde ut mycket förut, men har tröttnat och gör inte det längre. Många nationella och internationella 🙂
  Hur gammal e din elvis?

  Hoppas du haft en bra kväll!

  Veronica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *