Morgontrött.

Morgontrött.

Imorse åkte jag till skolan med kl7 bussen, i hopp om teorilekition! men läraren kom aldrig.. och inga andra i min klass heller, så där satt jag.. sur för att jag klev upp kl6 helt i onödan. Nyss fick jag även veta att vi inte ska ha något rep heller.. så jag kunde ha varit hemma idag!
Så sur är jag såklart inte, bara trött, sjuuukt morgontrött. Nu är det bara vänta på bussen och åka hem igen! det är ju trots allt bara 5 timmar mellan busstiderna.
Jag gillar landsbyggdsbussen jag åker med, alltid samma folk varje dag. Tommy som kramar mig så hårt flera dagar i veckan, speciellt måndagar! Lucina som jag sitter bredvid varje morgon och samtalar om Afrika och andra exotiska saker. Busschaffören som påpekade att jag inte använt min blåa "örnsköldsviks-skogsägare-förbund"-väska på länge. Gulligt och pittoreskt.
Nu ska jag dricka te!

image254

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *