Tisdag.

Tisdag.

Det gick inte så bra för mig imorse, så jag är hemma från skolan idag! Det är ganska skönt. Jag har fyllt i tidrapporter till kommunen (pengar, jatack), varit ute med min hund och skissat på lite kläder 🙂
Jag vill så gärna ha vår nu, men det bara vräker ner snö då istället. Ugghsen på och halsduken flera varv. blä.
Jag ska åka in till stan om en stund. Ska förbi på jobbet och klippa min lugg hos en frisör! Förra gången jag klippte min lugg själv sa jag att jag aldrig mer skulle göra det, inte med tygsaxen iaf.. men vad gjorde jag igår!? Den ser fördjävlig ut!
Adjökens!

image249
Ekipering för några dagar sen.
Linne, Resteröds.
Kjol från forever21 i Chicago.
(fråga inte vad jag gör med armarna!) haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *