Goood Morning!

Goood Morning!

Today im tierd to death! Yesterday we went to the museum of history and then to Hankock!

Hankock var helt otroligt.. vi at lunch pa 95e vaningen DET VAR SA HOGT UPP!!! man sag hela Chicago + horisonten! Amazing! hissen upp tog inte ens 20 sekunder. Leskigt! Efter en hojdskrack och faccination begav vi oss ut pa stadens gator igen.. Vi vandrade runt och knappte kort och gick dit det sag fint ut, sjalvklart kom vi vilse! irrade runt med karta ett tag sen fann vi the main street och det var lungt.
Jag har nyss atit frukost, den gor mig spyfardig, bla.
Nu ska jag kanske duscha om jag orkar.. det ar ett stort projekt! kackerlackor och hur ackligt som helst.. men det rinner vatten fran ett litet ror och det ar ju huvudsaken. (btw, allt vatten har stinker klor!)

But.. I love it here!

0 thoughts on “Goood Morning!

  1. Kul att du trivs. Här är det kallt och soligt nu på morgonen 27 mars. Igårkväll var vi och hejade på Emmas nya häst, vi var på ridhuset över en timme, Elvis stortrivdes.Hoppas att er fortsatta tid också blir händelserik och rolig. Pussar och kramar från mamma.

  2. hej darlingen min! jag längtar och saknar dej så otroligt mycket älskling! hoppas du har det bra ower there, här hemma är det bra, skönt nu när begravningen är över. kom hem nu! pusspusspusss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *