Hello Sweden.

Hello Sweden.

Har kommer ett litet inlagg fran staterna! Jag har det hur bra som helst! Idag har vi varit pa Willow Creak och sedan pa NHL hockey! Chicago vann over Saint Luis. Vadret har varit bra med sol och lagom varmt. Maten ar forskracklig, bara fett och socker. Allt smakar sott, allt brod, all mjolk osv. Man kan lixom inte kopa en muffins, det finns bara 10 pack 😛
Men jag ar mycket posetivt overaskad ocksa! Manniskor ar valdigt trevliga mot oss, kommer fram och fragar vartifran vi kommer nar de hoa att vi inte pratar engelska osv.
I forrgar var vi pa konsert i en jattevacker teater.. Stort som tusan, kristallkronor, flera vaningar och guld pa vaggarna. Vi var de enda vita manniskorna dar.
Jag har aven shoppat en del.. Billigt billigt billigt. Just har i Chicago ar skatten pa varorna lagre an i t.ex NY. Men fy vad daligt mode det ar har! Bootcut jeans och ugghs pa varenda kotte. haha, tur att jag hittat en massa fina saker anda. American apperal och urban outfiters finns overallt. Den fina, men sjukt uttjatade, U-neck klanningen kostar har 180 sek.
Imorgon ska vi aka till Guitar-center och sen vidare till nan stadsdel for lite shopping. Sen ska vi sjunga pa kvallarna nu framover. Jag langtar till lordag, da ska vi sjunga med Soulchildren och traffa Walt Whitman, deni!
Nu ska jag ata bagels med ost, sylt och chokladmousse!
See ya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *