Bye bye Sweden!

Bye bye Sweden!

Wohooo.. Nu är jag klar med alla mina prov till högskolan! Det känns så otroligt skönt! Så länge som jag gått och tänkt, övat och varit stressad över det. Nu sitter jag hemma hos Lina och Trema. Idag har jag shoppat en massa Second Hand. Oj så många det finns här! Men jag blir så snål när jag vet att jag kan hitta liknande saker hemma för 2 kr!

Mina spelprov (C-prov) gick bra iaf.. Avista måste jag dock bli bättre på! Gehörsprovet var verkligen supersvårt! Ojojoj.. några rätt får jag nog, men det var verkligen supersvårt.
Sen var det dax för teoriprov i 3 timmar! Första delen, som var musikteori, tror jag nog att jag får alla rätt 🙂 Där kan jag min sak. sen var det satslära, funktionsanalyser, komposition m.m. Där var det en del kluriga saker, men inte omöjligt!

Nu har jag varit ute och druckit öl varje kväll här i Stockholm, det har varit mycket trevligt! Lina är världens roligaste ♥
Och imorgon åker jag till USA !!!

Hejdå mina fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *