Kent.

Kent.

Wohoo, igår var vi på konsert 🙂

image184image185
Kvällens utstyrsel:
AA som vanligt
Den nya kjolen jag sytt
Skor från Keds

Hatt från Carlings
3 par strumpbyxor (det är kallt här)

En posetiv överaskning av ett band man gillar, kan det bli bättre?
Jag har lyssnat på Kent i många, många år. Är en såndär som rynkar på pannan när de nyaste skivorna släpptes.. (gillar inte alls den senaste.. ok, kanske 1 låt) Mina bästa skivor är Isola och B-sidor.
När jag såg Kent på Hultsfred för några år sedan var dom verkligen inte alls bra! Konstiga låtval, dåligt engagemang och ingen energi alls (Jocke sjöng t.o.m. fel i sina egna texter) Därför så förväntade jag mig inte en sån succé igår heller… Men det blev det! Dom spelade inte allt för många låtar från den senaste skivan, mycket gammalt och dom spelade min favoritlåt Chans!!! När dom kom in för extranummer så blev det flera sådana.. Dom avslutade, trodde vi, med 747! Väldigt bra låtval.. Sen innan de gick av scenen en gång för alla spelade dom Mannen i den vita hatten. Det kunde inte bli bättre! I ♥ Kent !

image182

image183

0 thoughts on “Kent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *