Göteborg.

Göteborg.

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt flyg. eftersom jag inte gick vidare till omgång 2 så har jag haft en ledig dag idag, det var ju också trevligt (fast inte lika trevligt som det hade varit att träffa juryn igen)
Jag och Martin har vandrat runt i Göteborg hela dagen, fikat och shoppat. sen träffade jag ett gäng från min förre klass på Åsafolkhögskola.. det var jättetrevligt. vi fikade i timmar!
Nu bär det av hemmåt, jag kanske t.o.m åker till skolan imorgon!? sen blir det några dagar ledigt med en massa övande! jag ska bara komma in på nån skola! så lite övande innan jag åker vidare till Sthlm borde göra susen!
Godkväll och adjö.

UPPDATERING.
Nu sitter jag i Sthlm.. 1 ½ timmes väntan på nästa flyg! Jag säger bara en sak, jag HATAR att flyga!!!! Det är så hemskt, jag grinade halva vägen.
Oskar var är du? Ge mig ett livstecken!

Ps. Håkan Hellström kommer också till Hultsfred ♥

0 thoughts on “Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *