lördag.

lördag.

Imorse fick jag de härligaste vårkänslorna, åh vad skönt det var.. det doftade lixom vår. glömde helt bort att det var en massa is under fötterna och att jag var tvungen att gå jättesakta för att inte halka ihjäl mig. Nu snöar det asmycket.. skit också. sjukt väder verkligen! Klimatförstöring javisst.

Idag ska jag öva lite, sy något ur min sy-hög, åka till emma med frida och fixa hennes hår, gå på systemet och sen ikväll ska jag träffa mina flickor! låter som en bra plan tycker jag. blir nog Platinom sen skulle jag gissa på!
Min moster Lisbeth ringde för en stund sedan, hon höll på att städa sin lång-garderob och hade hittat en massa karrokläder 🙂 2 fjällrävenjackor lila och grön (man får aldrig för många), några blommiga klänningar, en kavaj och en skiddress. jihoo. bra med mostrar som vet vad man gillar! Tack.

image108

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *