never say never

never say never

nu är kristina framme i thailand.. på kho samu närmare bestämt! som förövrigt uttalas [kossa mu] hoho.
jag önskar så att jag var med henne, oj så rolgit vi hade haft. men men, jag är ju här hemma i dökalla norrland, inte fy skam det heller. köpte en superfin stickekofta på secondhand idag. det var roligt. ikväll ska jag öva på min jefla "sonantina in g" det är dyngsvårt och jag slår i tangenterna när jag blir för arg.. Sen ska jag och Elvis nog ta oss en lång promenad in till stan och hälsa på Oskar.

image62

0 thoughts on “never say never

  1. haha, aaaah jag saknar dig. camera obscura ocksa. haha. fast du ar javligt mer saknad. det ar sa vaaaaarmt!!!

    men iaf sa uttalas det samoj hehe tyvarr.
    men tack! du ar sa javla fin baby! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *