kkk – karrokiccikväll

kkk – karrokiccikväll

Jag har haft världens härligaste kväll. först sydde jag klart en massa projekt jag börjat på tidigare. två kjolar och en klänning + att jag sydde om ett par byxor. sen väntade chipskväll med familjen. (Lets dance är kanske världens tråkigaste tvprogram!) Men sen, pling, nån kom hit.. en liten varelse gömde sig i hallen och sjöng. KRISCHTINA! wow, vilken tjej det är alltså! hon var med på chifskvällen ett tag. sen sprang vi upp och spelade våra låtar.. spelade in dem på kameran och så. nu är klockan snart två, så vi har gjort en massa, massa kansiga saker. spice girls, släng er i väggen!

image44image45

Idag träffade jag äääntligen min älskade AnnaKarin som varit i Afrika i tusen år. VÄLKOMMEN HEM MIN UNDERBARA! Jag har saknat dig så ofantligt mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *