en trumpet i näsan

en trumpet i näsan

jepp, så är det. sjuk och snorig mitt i dessa hektiska tider. jag skulle gentligen behöva öva i säkert fem timmar om dagen, men så blir det inte och kommer aldrig bli känns det som.

det var grymt skönt att komma hem efter 10 dagar ute på turné med "Radiaterna" haha.. Jag är helt slut, kan dra slutsatsen att jag nog inte skulle palla att bli rockstjärna! mitt framtida yrke blir nog roddare (INTE) jag bär och bär.. armarna hänger nu nere vid anklarna. men men, det var inte bara jobbigt. större delen av alla tio spelningar gick riktigt bra och det var väldigt mycket folk. nu har vi spelat in en massa märning till Chicagoresan. jag längtar redan! det som känns lite drygt nu är att vi nästan inte har en enda ledig helt på flera veckor. vi har fått en riktigt bra spelning framöver, vi ska bara vara med litegrann, en låt med band + lite sång (bara köra) det kanske tar 3 minuter och vi får 7.000. Sjukt bra!

image37 
Snygg min! hahahaha…

image38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *