Mitt lov.

Mitt lov.

Nu har jag Ă€ntligen haft lite jullov jag med! 🙂
Jag jobbade frÄn den 14 (slutade skolan den 13e) SÄ i söndags tog jag och Oskar bilen hem till honom i Hede och fick uppleva den rikiga vintern! Det har snöat och snöat och snöat!

image29
Fin med Wranglerjeans och Filippa K kavaj.

image30
KlÀnning: American apparel, julklapp av Oskar. Hund: Elvis

NyÄrsaftonen spenderade vi hemma hos Oskars fine vÀn André och hans Linda + hennes 2 söta barn. Mycket trevligt, mycket god mat. 

image27image28
Vi har Ă€ven varit pĂ„ Björnrike och Ă„kt lite brĂ€da. Det var vĂ€l nĂ€stan 6 Ă„r sen jag masde mig ivĂ€g till backen.. men det gick ju riktigt bra! 🙂 Det fanns nĂ€rmare 20 olika backar och en massa liftar och det var paradiset ungefĂ€r.. sen hĂ€nde det som jag trodde skulle hĂ€nda pĂ„ en gĂ„ng.. Jag gjorde en mega-mastodont-super vurpa. Rakt pĂ„ ansiktet sĂ„ att brĂ€dan nĂ€stan slog mig i bakhuvudet! Jag miss inte sĂ„ mycket av fallet bara en massa blod i snön (okej, inte massa, men lite iaf!) jag knde efter om alla tĂ€nder satt kvar och det gjorde dom.. Oskar som först tĂ€nkte skratta Ă„t mig Ă€ndrade sig snabbt och blev nog lite rĂ€dd. Mitt huvud gjorde rikigt ont och han tyckte synd om mig.. sen skrattade han lite Ă€ndĂ„.. för min första kommentar efter att jag hĂ€mtat mig lite var "Fan, nu tappade jag snusen ocksĂ„" haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *