Mitt lov.

Mitt lov.

Nu har jag äntligen haft lite jullov jag med! 🙂
Jag jobbade från den 14 (slutade skolan den 13e) Så i söndags tog jag och Oskar bilen hem till honom i Hede och fick uppleva den rikiga vintern! Det har snöat och snöat och snöat!

image29
Fin med Wranglerjeans och Filippa K kavaj.

image30
Klänning: American apparel, julklapp av Oskar. Hund: Elvis

Nyårsaftonen spenderade vi hemma hos Oskars fine vän André och hans Linda + hennes 2 söta barn. Mycket trevligt, mycket god mat. 

image27image28
Vi har även varit på Björnrike och åkt lite bräda. Det var väl nästan 6 år sen jag masde mig iväg till backen.. men det gick ju riktigt bra! 🙂 Det fanns närmare 20 olika backar och en massa liftar och det var paradiset ungefär.. sen hände det som jag trodde skulle hända på en gång.. Jag gjorde en mega-mastodont-super vurpa. Rakt på ansiktet så att brädan nästan slog mig i bakhuvudet! Jag miss inte så mycket av fallet bara en massa blod i snön (okej, inte massa, men lite iaf!) jag knde efter om alla tänder satt kvar och det gjorde dom.. Oskar som först tänkte skratta åt mig ändrade sig snabbt och blev nog lite rädd. Mitt huvud gjorde rikigt ont och han tyckte synd om mig.. sen skrattade han lite ändå.. för min första kommentar efter att jag hämtat mig lite var "Fan, nu tappade jag snusen också" haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *