Afrika.

Afrika.

image26

Min biljett har varit bokad ett tag nu och jag bestämde mig för flera månader sen för att följa med till vänskolan i Tanzania. Men sen nu på lovet fick jag panik, kunde inte sova och tänkte bara på hur faan det kommer gå med alltihopa.. min plan har också varit klar länge:
* den 17 feb åker jag till Tanzania med några människor jag inte alls känner, sen är vi där lite mindre än en månad. Jag har pratat med lärarna och allt skulle gå bra. (notor och "sverigekläder" medtas)
* sen när jag kommer hem har jag ev vecka och 2 dagar (för att vara exakt) på mig att söka 3 musikhögskolor. Ja, det går ju rent teoretiskt.
* sen ska jag då verkligen att försöka hinna hem en sväng för att byta ut all packning mot en annan packning och åka till Chicago med skolan för att sjunga i 1½ vecka.

Ja, det visst jag ju redan.. MEN, när ska jag hinna öva? och när ska jag hinna repa med ensemblen till alla chicagospelningar? Är det verkligen värt det? och hur kommer jag må efter en månad i Afrika? det är ju ingen semester jag ska på direkt!!! Jag tvekar! betyder det att jag inte borde åka?

0 thoughts on “Afrika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *