Bakismorgon..

Bakismorgon..

image15

Fast jag är ganska fräch om man tänker på omständigheterna.. Det blev en tokig, väldigt fnittrig och rolig kväll igår!
Drack väl en öl för mycket, men det gick över WOW, jag som alltid brukar gå hem och lägga mig då! men jag höll ut för mina vänners skull, oj vilken succé.. haha. Kristina fotade en massa till sin streetstyle blog: www.visuella.blogspot.com Kolla in vettja! Jag borde verkligen bli bättre på att ta med kameran ut! eller rättare sagt fota när jag har den med mig! Nyårslöfte?

Idag är det då dan före dopparedan! Min jul blir som vanligt, åka uppöver till Grundsjö och fira i byn 🙂 Hos min moster. Hoppas det är sådär snöigt på träden så det känns som man åker i en tunnel! Det är mysigt. Julafton är mysig! Och lite vemodig.. (sentimenltala Karro talar) det är synd om många också! alla som sitter ensamma, alla som är fattiga, dom som inte ens har ett hem. Det känns som att dom påminns extra om det på självaste julafton!
Ett hjärta till alla dem från mig! ♥
Nu blir det en tv-tittar dag! adjöken och god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *